Reparatie van uw computer

Zowel ophalen als op locatie

Toepassingen in Excel

Voor u op maat gemaakt

ComputerReparatie op maat

Werkt uw PC, laptop of netbook niet meer zoals u dat wilt?
Een veelvoorkomend probleem met computers is dat ze na verloop van tijd trager worden. Dit heeft voornamelijk te maken met een niet meer goed werkend besturingssysteem. Als er niets aan het probleem gedaan wordt kan het apparaat vastlopen en in het ergste geval start de PC niet meer op.

ComputerReparatie op maat is hiervoor dé oplossing!
Laat uw computer of laptop jaarlijks nakijken en opschonen. Met deze PC-APK voorkomt u problemen en ergernissen. Als u belt voor een afspraak wordt er eerst een inventarisatie gemaakt van de problemen. Deze inventarisatie vindt binnen 24 uur bij u thuis plaats waarbij u gelijk een prijsopgaaf ontvangt. U bepaalt zelf het tijdstip van de reparatie!

Met ComputerReparatie op maat worden problemen met uw computer vakkundig opgelost zoals:
- een trage computer wordt opnieuw geïnstalleerd met behoud van alle documenten en foto’s zodat deze weer als nieuw functioneert;
- virussen worden verwijderd en met de installatie van Norton Security bent u verzekerd van veilig internetverkeer;
- als uw internet niet werkt dan wordt bij u thuis de aansluiting gecontroleerd en de verbinding hersteld;
- als uw printer niet werkt dan wordt deze opnieuw geïnstalleerd met de meest recente printersoftware;
- ik kom bij u aan huis om het probleem vast te stellen en op te lossen, ook in het weekend. U krijgt dan gelijk een prijsopgaaf van de werkzaamheden.

Bij een herinstallatie wordt uw computer of laptop opnieuw geïnstalleerd met Windows 10, inclusief de laatste updates.
Van uw documenten, foto's, muziek, video's, e-mail, adresboek en favorieten wordt vooraf eerst een backup gemaakt zodat deze bestanden behouden blijven. Deze backup wordt na de installatie weer teruggezet op uw computer zodat geen gegevens verloren gaan.

Als er onderdelen van uw computer vervangen moeten worden dan wordt dit eerst met u overlegd. Op deze onderdelen zit een standaard garantie van 1 jaar.
U kunt ook terecht voor het updaten van uw anti-virusprogramma of voor het installeren van nieuwe software zoals bijvoorbeeld Microsoft Office 2019.
U heeft uw computer binnen 1 dag weer als nieuw terug!

Hieronder vindt u de prijslijst. Betaling geschiedt à contant of door middel van PIN-betaling.